IPB

Hoþgeldiniz ( Giriþ | Kayýt Ol )

> Sohbet Odasý

Bölüm Kurallarý

Bu bölümde sohbet edebilir ve geyik yapabilirsiniz. Siyaset, Din, Ýnsanlarý kýrýcý kelime ve cümle kullanmak yasaktýr.

Güzel Paylaþýmlar..

2 Sayfa V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
Tebrikler, Sahaf 6000 mesaja ulaþtý.
alibaba
mesaj 29.01.2018, 00:14:51
Ýleti #1

Grup Simge

Grup: Moderatör
Ýleti: 2,597
Katýlým: 20.08.2007
Nereden: Izmir
Üye No: 438
Ruh Halim:

Bugün sadece Zeytinburnu'nun ilçe olduðu deðil, Zeytinburnulu Tamer abimizin 6000. (yazýyla altý bininci) mesajýný yazdýðý tarih. Mazinin detaylarýný hatýrlamaya ve hatýrlatmaya devam etmek dileðiyle.

--------------------
her mesajým imzamdýr
Go to the top of the pagePM

+Quote Post
Bu iletiye te?ekk?r edenler:
Candy
mesaj 29.01.2018, 20:26:53
Ýleti #2

Grup Simge

Grup: Forum Demirbaþý
Ýleti: 3,527
Katýlým: 14.12.2007
Nereden: Ankara
Üye No: 1,499
Ruh Halim:

Tebrikler sahaf.. good.gif 60.000'i de kutlamak dileðiyle.. smile.gif

--------------------
Uzun yürümelerden
Sonra bitkin düþerek
Bu bir çocuk oyunu:
Ben seni çektim çekerek
Þimdi hangi kitaplardan
Öðreneceksiniz onu,
Gelmiyorsa bazý þeyler
Çocukluktan geçerek
.
.

+Quote Post
sahaf
mesaj 01.02.2018, 08:35:30
Ýleti #3

Grup Simge

Ýleti: 6,024
Katýlým: 30.05.2007
Nereden: Zeytinburnu / Vargeller
Üye No: 68
Ruh Halim:

Teþekkürler alibaba, teþekkürler Candy.

Artýk bu tür tebrik ve taltif baþlýklarý bile nostalji tadýnda olmaya baþladý. Sayýca azaldýk malum halbuki eskiden yarýþ ederdik adeta bu tür baþlýklarý açmak için. Geçtiðimiz aylarda mahalleden bir cenaze kalktý epey yaþlý bir teyzemizin yaþý 90, 91 falandý. bu teyzemizin ömrünün yarýsýndan çoðu bizim mahallede geçmiþtir nerden baksan bir 60 senesi garantidir. Cenazesinde toplasan 15 kiþi yoktu merhumenin. Yani günümüzde cenazelere omuz verecek kiþi sayýsý bile azalmýþ iken forum sayfamýzda olan kiþi sayýsýnýn azalmasý gayet normal bir durum aslýnda.

Þu baþlýða uðramadým epeydir bi uðrasam iyi olur aslýnda   Misafirlere Kapalý Link. Linkleri Görebilmek Ýçin Üye Olunuz.   biggrin.gif

--------------------
Titresin bir mum alevinde o eski günler, bir gümüþ çerçeveden seyret yine maziyi, bir nezaketli ince söz duyar da belki, o sararmýþ resmin hayat bulur yeniden.

+Quote Post
GaLaCTiCa
mesaj 01.02.2018, 13:17:11
Ýleti #4

Grup Simge

Grup: Administrator
Ýleti: 3,525
Katýlým: 15.05.2007
Nereden: Ankara
Üye No: 12

Hepsi dolu dolu maziyle 6000 mesaj dile kolay, tebrikler ve çok teþekkürler dostum. Sen,alibaba ve seksenkuþaðý olmasa site resmen hayalet eve dönecek. Ýyi ki varsýnýz mazi dostlarý.

--------------------

+Quote Post
PROTOSS
mesaj 04.02.2018, 11:51:32
Ýleti #5

Grup Simge

Grup: Mazi Hocasý
Ýleti: 2,171
Katýlým: 25.03.2009
Nereden: Aiur
Üye No: 4,771
Ruh Halim:

Sahaf'la 6000 mesaj diye bir program yapýlsa, Sevgili Sahaf da orda ah ah neydi o günler, sitemiz bir zamanlar ne canlýydý dese, direklerarasý muhabbeti tarzý bir söyleþi olsa yeridir.

Nice 6000'lere diyelim, yeter ki saðlýk sýhhat ve uzuuun bir ömür olsun, sevgili Sahaf için ve hepimiz için ve sevdiklerimiz için.

+Quote Post
hazan
mesaj 09.02.2018, 15:49:20
Ýleti #6

Grup Simge

Ýleti: 1,349
Nereden: Antalya
Üye No: 13

Siteye girmekte sorun yasiyordum, geciktigim icin uzgunum..Yeniden tebrikler Sahaf.. Fazlasiyla hak ediyorsun tebrigi ve taltifi.

Ugramadigin basligi merak ettim, ugradim. Ugramaz olaydim. wacko.gif
Saka tabii. rolleyes.gif

--------------------
Herþey insanlar için.. Görmek öðrenmek için, bazen zor da olsa..Herþey insanlar için.. Umut doðurmak için, hayatla seviþtim..Þ.F

+Quote Post
sahaf
mesaj 14.02.2018, 14:31:24
Ýleti #7

Grup Simge

Ruh Halim:

QUOTE(GaLaCTiCa @ 01.02.2018, 14:17:11)   Misafirlere Kapalý Link. Linkleri Görebilmek Ýçin Üye Olunuz.  
Hepsi dolu dolu maziyle 6000 mesaj dile kolay, tebrikler ve çok teþekkürler dostum. Sen,alibaba ve seksenkuþaðý olmasa site resmen hayalet eve dönecek. Ýyi ki varsýnýz mazi dostlarý.

QUOTE(PROTOSS @ 04.02.2018, 12:51:32)   Misafirlere Kapalý Link. Linkleri Görebilmek Ýçin Üye Olunuz.  
Sahaf'la 6000 mesaj diye bir program yapýlsa, Sevgili Sahaf da orda ah ah neydi o günler, sitemiz bir zamanlar ne canlýydý dese, direklerarasý muhabbeti tarzý bir söyleþi olsa yeridir.

Nice 6000'lere diyelim, yeter ki saðlýk sýhhat ve uzuuun bir ömür olsun, sevgili Sahaf için ve hepimiz için ve sevdiklerimiz için.

Siteye girmekte sorun yasiyordum, geciktigim icin uzgunum..Yeniden tebrikler Sahaf.. Fazlasiyla hak ediyorsun tebrigi ve taltifi.

Ugramadigin basligi merak ettim, ugradim. Ugramaz olaydim. wacko.gif
Saka tabii. rolleyes.gif

Çok teþekkürler sevgili dostlar smile.gif

--------------------
Titresin bir mum alevinde o eski günler, bir gümüþ çerçeveden seyret yine maziyi, bir nezaketli ince söz duyar da belki, o sararmýþ resmin hayat bulur yeniden.

+Quote Post
Sahaf'a Özel...
mesaj 20.02.2018, 15:44:52
Ýleti #8

Grup Simge

Grup: Üye
Ýleti: 1
Katýlým: 20.02.2018
Üye No: 140,245

Ayyy resmen nefes nefese kaldým þu yazýyý yazacaðým diye.. Ýlla ki yazmam lazým , yazmasan içimde ukde kalýr o derece yani..Nerden nereye geldim ben bugün.. demek ki bu tebriki görmem , bu yazýyý da yazmam gerekiyordu..

Bu adam var ya, hani adýyla müsemma "Sahaf" ; iþte bu adam bu forumun direðidir.. Hem de onu ayakta tutan en saðlam direðidir .. Eski çamlar bardak oldu gitti ya , o kök saldý resmen koca çýnar oldu burada.. Gölgesinde anýlarýnýzý tokuþturun..

Eskiden buralar dutluk deðildi tabi böyle.. Ohoo gýrgýr þamata, sabaha kadar çay partileri filan.. Hah iþte ben o zamanlar tanýmýþtým bu güzide insaný, böyle beynimiz ýþýldardý onun yazýlarýný okurken.. Fanýydýk yani ciddi ciddi.. Pek Kýymetlimizdi.. 6000 ileti yazmýþ, ben buralarda olmadýðým için okuyamadým elbette o caanýým yazýlarý, ama olsun , kayýtlý kalsýnlar tarihe, ilerde çoluðumuz çocuðumuz okur..

Yürekten kutluyorum Hocam seni.. Anýlara sahip çýktýðýn için.. Çocukluðumuzu sahipsiz býrakmadýðýn için.. Nice bin yazýlarýn olsun..

Tebrikimi yaptým gidiyorum ben, ama sen hep daim ol bu forumda.. Gözümüz arkada deðil anýlarýmýz sana emanet..

Eyvallah.

+Quote Post
hazan
mesaj 20.02.2018, 19:42:21
Ýleti #9

Grup Simge

Ýleti: 1,349
Nereden: Antalya
Üye No: 13

Sahafa Ozel Yazi nickli arkadasim,
Sahaf'a ozel yazinizin altina imza atmak geldi icimden.

Tesekkurler.

--------------------
Herþey insanlar için.. Görmek öðrenmek için, bazen zor da olsa..Herþey insanlar için.. Umut doðurmak için, hayatla seviþtim..Þ.F

+Quote Post
sahaf
mesaj 25.02.2018, 18:15:02
Ýleti #10

Grup Simge

Ruh Halim:

QUOTE(Sahaf'a Özel Yazý @ 20.02.2018, 17:44:52)   Misafirlere Kapalý Link. Linkleri Görebilmek Ýçin Üye Olunuz.  

Ayyy resmen nefes nefese kaldým þu yazýyý yazacaðým diye.. Ýlla ki yazmam lazým , yazmasan içimde ukde kalýr o derece yani..Nerden nereye geldim ben bugün.. demek ki bu tebriki görmem , bu yazýyý da yazmam gerekiyordu..

Bu adam var ya, hani adýyla müsemma "Sahaf" ; iþte bu adam bu forumun direðidir.. Hem de onu ayakta tutan en saðlam direðidir .. Eski çamlar bardak oldu gitti ya , o kök saldý resmen koca çýnar oldu burada.. Gölgesinde anýlarýnýzý tokuþturun..

Eskiden buralar dutluk deðildi tabi böyle.. Ohoo gýrgýr þamata, sabaha kadar çay partileri filan.. Hah iþte ben o zamanlar tanýmýþtým bu güzide insaný, böyle beynimiz ýþýldardý onun yazýlarýný okurken.. Fanýydýk yani ciddi ciddi.. Pek Kýymetlimizdi.. 6000 ileti yazmýþ, ben buralarda olmadýðým için okuyamadým elbette o caanýým yazýlarý, ama olsun , kayýtlý kalsýnlar tarihe, ilerde çoluðumuz çocuðumuz okur..

Yürekten kutluyorum Hocam seni.. Anýlara sahip çýktýðýn için.. Çocukluðumuzu sahipsiz býrakmadýðýn için.. Nice bin yazýlarýn olsun..

Tebrikimi yaptým gidiyorum ben, ama sen hep daim ol bu forumda.. Gözümüz arkada deðil anýlarýmýz sana emanet..

Eyvallah.

Onore ettiniz beni wub.gif sonsuz teþekkürler.

--------------------

+Quote Post

Konuya link ver...
Forum için... (BBCode)
HTML Kullaným...
Direk link...

2 Sayfa V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 kullanýcý bu baþlýðý okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanýcý)
0 üye:

Collapse

> Benzer Ba?l?klar

Baþlýk Yan?tlar Konuyu Ba?latan Okunma Son Faaliyet
No New Posts Tebrikler Iron!..
1 hazan 517 02.01.2017 - 00:16:05
G?n: Iron
No New Posts Tebrikler F (Fahri) Elit Yazar Oldu!..
6 hazan 1,020 30.09.2016 - 20:56:00
G?n: oldkid
No New Posts Tebrikler DarKKingS!..
5 hazan 1,056 11.09.2016 - 17:21:03
G?n: sahaf
No New Posts Sahaflar Ankara'da
0 Candy 983 23.02.2015 - 16:46:23
G?n: Candy
No new Tebrikler sahaf! Dile kolay: 5000 mesaj...
15 raymond 4,308 16.10.2014 - 03:15:39
G?n: oldkid

RSS Basit Görünüm Tarih : 20.04.2018 - 06:35:48
.: Destekleyenler & Desteklediklerimiz :.
Seksenliyillar.Com | 80ler.Com | sinemabuyusu.com | Kingofcollectors | Seksenler.Forumotion | sekerkizcandy.com | Captano.net