IPB

Hoþgeldiniz ( Giriþ | Kayýt Ol )

> Araç - Gereçler

Bölüm Kurallarý

Mazimizde kullandýðýmýz ve çoðu tedavülden kalkan her türlü araç ve gereç hakkýndaki yazýlarýnýz bu bölüme.

Güzel Paylaþýmlar

Reply to this topicStart new topic
Yapýþkanlý Sinek Kaðýdý
çember
mesaj 01.03.2009, 19:24:54
Ýleti #1

Grup Simge

Grup: Administrator
Ýleti: 5,094
Katýlým: 28.05.2007
Nereden: Istanbul
Üye No: 60
Ruh Halim:

Görüntüsü nedeniyle aklýmda kalan iðrenç þeylerden biri ama maziye dair.. Yaz günleri výzýr výzýr dolanýp rahat vermeyen kara sineklerden korunmak için icat edilmiþti.. Bir tarafý yapýþkanlý bu kaðýtlar, lokantalarda, kamplarda, çay bahçelerinde bir tabaðýn içinde masalara konur, yemeklere hücum eden sinekler bu kaðýtlara deðdikleri anda yapýþýp kalýrlardý.. Sonrasý, masanýzda yemeklerin yanýnda bir porsiyon da kara sinek wacko.gif

--------------------
I know what it is to be young..
Go to the top of the pagePM

+Quote Post
Bu iletiye te?ekk?r edenler:
çokseybilenkiz
mesaj 01.03.2009, 20:01:21
Ýleti #2

Grup Simge

Grup: Moderatör
Ýleti: 8,152
Katýlým: 20.10.2007
Nereden: kýrklareli
Üye No: 693
Ruh Halim:

bazý yerlerdede bir ip takýp tavana asýlýrdý.üzeri sinek ölüsünden görünmez olana kadar da indirilmezdi.
fare yakalamak içinde kullanýldýðýný hatýrlýyorum.yanlýz hayvaný hemen öldürmez bayaðý bir iþkençe çektirirdi.böyle yakalanmýþ bir farenin çýðlýklarýný duyduðumda (fareleri hiç sevmem ölüp ölmemeleride umurumda deðildir) o kadar üzüldümki arkadaþýma gidip bakmasýný söyledim. minik bir fýndýk faresiymiþ gelip görmek istermiymiþim.kesinlikle ama ölmesinede razý gelmedi içim kurtarsana dedim.iyide nasýl hayvan yapýþ yapýþ olmuþ.aklýma dahiçe bir fikir geldi.fareyi unlucaktýk.gercekten iþe yaradý fikrim ben komutlarý verdim.çünkü ben farenin görünüþünden bile ürkerim(herkesin korktuðu bir þey vardýr dimi efendim laugh.gif )arkadaþta ben görmeden fareyi kurtardý.bahçeye saldýðýnda fare bembeyazmýþ.beyaz da olsa sevmem fareleri cool.gif

--------------------
Go to the top of the pagePM

+Quote Post
Bu iletiye te?ekk?r edenler:

Konuya link ver...
Forum için... (BBCode)
HTML Kullaným...
Direk link...

Reply to this topicStart new topic
1 kullanýcý bu baþlýðý okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanýcý)
0 üye:

Collapse

> Benzer Ba?l?klar

Baþlýk Yan?tlar Konuyu Ba?latan Okunma Son Faaliyet
No new Sinek Raketi
Sineklik
25 sea1764 6,562 13.08.2017 - 17:32:50
G?n: hazan
Closed Sinekli Bakkal
6 çokseybilenkiz 2,317 11.03.2012 - 00:49:15
G?n: dogush
No New Posts Sinek Küçük Ama Mide Bulandýrýr
1 innuendo 1,416 09.09.2007 - 20:24:42
G?n: elvina

RSS Basit Görünüm Tarih : 06.12.2019 - 03:33:46
.: Destekleyenler & Desteklediklerimiz :.
Seksenliyillar.Com | 80ler.Com | sinemabuyusu.com | Kingofcollectors | Seksenler.Forumotion | sekerkizcandy.com | Captano.net