Ýkiz Tepeler |
Bölüm Kurallarý
80'ler ve öncesinden aklýnýzda kalan dizileri bu bölümde paylaþabilirsiniz
Güzel Paylaþýmlar
![]() ![]() |
Ýkiz Tepeler |
![]()
Ýleti
|
|
Grup:
Ýleti: 0
Katýlým: --
Üye No: 0
![]() |
Bu dizi doksanli yillarin basinda starsa yayinlanmisti. Ben çok begenmistim diziyi.. Genç bir kizin esrarengiz ölümü üzerine kurgulanmisti konusu.. Son bölümü yayinlanmadan öylece kesiverdiler yarida diziyi. Müzigi hala kulaklarimda insanin içini biraz ürpertiyordu ama çok güzel bir müzigi vardi.. Dizide öldürülen kizin adi dilimin ucunda ama gelmiyor bir türlü aklima
|
| |
Bu iletiye te?ekk?r edenler: | |
![]()
Ýleti
|
|
Grup: Mazi Hocasý
Ýleti: 900
Katýlým: 17.05.2007
Nereden: Istanbul
Üye No: 23
![]() |
Evet çok güzel bir gerilim dizisiydi dedigin gibi starin ilk dizilerindendir kizin isimini bende hatirlayamadim
-------------------- Emekli Yazar
|
| |
![]()
Ýleti
|
|
![]() Grup: Üye
Ýleti: 62
Katýlým: 09.06.2007
Nereden: Istanbul
Üye No: 113
![]() |
Evet o dizinin çok gizemli bir müzigi vardi ama maalesef bende hatirlayamadim sordugun seyi...
-------------------- Çocuklugum hayallerimin kaynagidir.Dogdugum dönem kiyisindan da olsa arzuladigim dönemi yakaladi.
|
| |
![]()
Ýleti
|
|
![]() Grup: Pre Elit Yazar
Ýleti: 388
Katýlým: 29.05.2007
Üye No: 61
![]() |
Acayip iyi diziydi.
kizin adi "Laura Palmer"di... DVD olarak dizi çikti galba. birde sinema filmi vardi. -------------------- .oO ne varsa eskilerde var Oo.
|
| |
![]()
Ýleti
|
|
Grup: Mazi Hocasý
Ýleti: 2,194
Katýlým: 25.03.2009
Nereden: Aiur
Üye No: 4,771
Ruh Halim:
![]() ![]() |
O zamanlar fenomen olmuþtu bu dizi. Müziði gerçekten güzeldir. Özellikle bir aktrist bizim medya tarafýndan bayaðý öne çýkarýlmýþtý. Güzel bir hanýmdý gerçekten. Canlandýran aktrist Sherilyn Fenn'miþ.
Dizi ilk baþlarda çok güzel gidiyordu. Anlaþýlýrdý. Ama daha sonralarý dizi karmaþýklaþmaya baþlamýþtý. Ben açýk söyleyeyim seyretmeyi býraktým. Seyredenler vardý ama onlarýn da pek anladýðýný zannetmiyorum ![]() Dizinin imdb adresi ise þu : Misafirlere Kapalý Link. Linkleri Görebilmek Ýçin Üye Olunuz. Hadi o güzel müziði de Youtube hazretlerinden gelsin. Þarkýnýn adý Falling'miþ. |
| |
![]()
Ýleti
|
|
Grup: Moderatör
Ýleti: 8,152
Katýlým: 20.10.2007
Nereden: kýrklareli
Üye No: 693
Ruh Halim:
![]() ![]() |
QUOTE(PROTOSS @ 09.11.2012, 22:14:08)
Misafirlere Kapalý Link. Linkleri Görebilmek Ýçin Üye Olunuz. Þimdi yayýnlansa belki seyredilir. Ýmdb notu hala çok yüksek. asýl þimdi seyredilmez gibime geliyor arkadaþým ![]() o günden bu güne sanatsal kalitemiz bir hayli düþtü bence. yayýnlanan bir dolu birbirinin eþi dizimizle bizler artýk ikiz tepeler gibi dizilerin çok uzaðýndayýz. kaldý ki zaten ikiz tepeler zor bir dizi idi.amerikada gösterime girdiði yýl en çok seyredilen dizi ünvanýný cheers (eski dostlar) in elinden almýþtý.time dergisi televizyon tarihinin en nitelikli dizisi diyerek kendisini övmüþtü. dizinin adýndan baþlayarak ( amerikan erkeklerinin kadýn gögsüne argoda verdiði isimmiþ ikiz tepeler) kahramanlarýn adýna ve çekimde kullanýlan malzemelere kadar herþey amerikan sabun köpüðü dizilerine birer atýftý. ya konusu o basitmiþ gibi duruyordu ama David Lynch her zamanki anlaþýlmaz olayýmda beni bir halt sansýnlar olayýnýn arkasýna sýðýndýðýndan dizi olduðundan daha zor bir þekilde seyrediliyordu bu arada ben zaten bu David Lynch denen zatý muhterem yönetmeni pek anlamam yaptýklarýnýda anlayamadýðým için takdir edemem.kendisi ikiz tepeler dizisini daha sonra bir sinema filmi ile devam ettirdi onun adýda Twin Peaks: Fire Walk with Me ikiz tepeler -ateþ benimle yürür idi ve lauranýn ölmeden önceki üç gününü anlatýyordu.benim bu filmden anladýðým ise lauranýn bir entest kurbaný olduðuydu ama emin deðilim acýkçasý ![]() -------------------- |
| |
![]()
Ýleti
|
|
![]() Grup: Pre Elit Yazar
Ýleti: 425
Katýlým: 08.06.2007
Üye No: 108
Ruh Halim:
![]() ![]() |
Diziyi burada görmek sürpriz oldu. Dizide rüyalarýn anlamlarýndan tutun Budizm'e kadar ne ararsanýz vardý. Ben
Misafirlere Kapalý Link. Linkleri Görebilmek Ýçin Üye Olunuz. adýnýn daha çok kasabadaki kiþilerin hatta her þeyin ikinci bir yönü olduðunu (ki bu yýl çýkan seride daha da çok belli oldu) düþünüyor ve adýný da buradan aldýðýný sanýyorum. David Lynch gibi filmleri bulmacadan farksýz olan ve çözdükçe daha çok zevk veren birinin bu kadar basit düþüneceðini sanmýyorum. Ýlk sezon çok ilgi görse de ikinci sezonda katilin ortaya çýkmasýnýn gecikmesi bu yüzden de aptal Amerikalý izleyicilerin ve yapýmcýlarýn baskýsý yüzünden katili 2. sezonun ortalarýnda çýkartmak zorunda kalýyorlar. Ardýndan gelen hikaye ise ilgi çekmeyince dizi aceleyle bir finalle bitiyor. Dizinin sonunda Laura Palmer
Misafirlere Kapalý Link. Linkleri Görebilmek Ýçin Üye Olunuz. yeniden görüþeceðiz diyor.
Misafirlere Kapalý Link. Linkleri Görebilmek Ýçin Üye Olunuz. ve bu yýl yani ilkinin bitmesinden 25 yýl sonra Ýkiz Tepeler yeniden döndü. Diziyi sadece izleyerek anlamak oldukça zor. Ardýndan bir þeyler okumadýðýnýz müddetçe kaçýrdýðýnýz çok fazla þey olduðundan emin olabilirsiniz. Dizinin kendisine özel
Misafirlere Kapalý Link. Linkleri Görebilmek Ýçin Üye Olunuz. ve teorilerin üretildiði
Misafirlere Kapalý Link. Linkleri Görebilmek Ýçin Üye Olunuz. sitesi ve buna benzer
Misafirlere Kapalý Link. Linkleri Görebilmek Ýçin Üye Olunuz. site var.
O zamanlar izledikten sonra her an halýnýn diðer tarafýndan Bob çýkacak korkusu bayaðý uzun sürdü. Körfez savaþý sýrasýnda ilk bölümden itibaren yeniden yayýnlamýþlardý. |
| |
![]() ![]() |
Benzer Ba?l?klar
Baþlýk | Yan?tlar | Konuyu Ba?latan | Okunma | Son Faaliyet | |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Tepelere Gelen Yabancý | 0 | mavi | 1,039 | 13.09.2010 - 17:49:40 G?n: mavi |
![]() |
Basit Görünüm | Tarih : 15.12.2019 - 23:51:21 |