Diktatör Fýkralarý |
Bölüm Kurallarý
Küçükken büyüklerinizden dinlediðiniz fýkra,masal ve hikayeleri bu bölümde paylaþabilirsiniz
Güzel Paylaþýmlar
![]() ![]() |
Diktatör Fýkralarý |
![]()
Ýleti
|
|
Grup: Moderatör
Ýleti: 8,152
Katýlým: 20.10.2007
Nereden: kýrklareli
Üye No: 693
Ruh Halim:
![]() ![]() |
ben çocukken diktatör fýkralarý pek moda idi
![]() aklýmda kalan bir iki tanesini sizlerle paylaþmak istedim.bu fýkralar genellikle güney amerika kökenli olurdu.isimlerde o yüzden çokluk petro yada pablodur ![]() ![]() YÜRÜ MERKEZE yýllardýr görüþmeyen iki arkadaþ yolda karþýlaþmýþ.hoþ beþ pablo petroya -bana bak sen bu hükümet hakkýnda ne düþünüyorsun petro ne desin bu pablo ya sivil polisse,aðzýný arýyorsa -bir þey düþünmüyorum,bir fikrim yok -olur mu caným sen çok akýllý idin okulda. vardýr bir düþündüðün petro yine düþünmüþ belkide pablo sivil polis deðil;belkide muhalif ne yapsa ne etse.ýsrarla yok bir düþündüðüm diyor ama pablo üsteliyor.iste o zaman petronun aklýna bir cinlik geliyor -yaklaþ pablo kulaðýna söylüçem ne düþündüðümü -söyleceyecekmisin ![]() -evet söylüçem aynen senin düþündüðün gibi düþünüyorum -benim düþündüðüm gibimi düþünüyorsun -evet pablo senin gibi düþünüyorum -benim gibi düþünüyorsun ha yürü ulan merkeze ben sivil polisim ![]() büyük ihtimal bu fýkrayý biliyorsunuzdur çünkü belkide diktatör fýkralarýnýn en meþhuru budur diktatöre hakaret ettiði için bir vatantaþý mahkemeye çýkarmýþlar.hakim -neden pulun ön yüzüne tükürdün.orda baþkanýmýzýn resmi var -tükürülecek yeri orasýdýr sandým ![]() fakat atlarý vururlar,þahlarý vururlar diktatörleride bir gün ![]() BENDE MAKSÝMÝLYAN'IM üç adam hapishanenin en berbat hücresinde karþýlaþmýþ.hoþ beþ baþlamýþ ikisi sohbete -sen neden düþtün? -kahrolsun maksimilyan diye baðýrdým sen ? -ben severdim maksimilyan'ý. yaþasýn maksimilyan diye baðýrdým sonra ikisi üçünçüye dönmüþ -sen niye düþtün -ben ben þey ben maksimilyan'ým -------------------- |
| |
Bu iletiye te?ekk?r edenler: | |
![]()
Ýleti
|
|
Grup: Forum Demirbaþý
Ýleti: 4,581
Katýlým: 02.06.2011
Üye No: 54,831
Ruh Halim:
![]() ![]() |
QUOTE(çokseybilenkiz @ 28.06.2011, 20:40:04)
Misafirlere Kapalý Link. Linkleri Görebilmek Ýçin Üye Olunuz. ben çocukken diktatör fýkralarý pek moda idi ![]() BENDE MAKSÝMÝLYAN'IM üç adam hapishanenin en berbat hücresinde karþýlaþmýþ.hoþ beþ baþlamýþ ikisi sohbete -sen neden düþtün? -kahrolsun maksimilyan diye baðýrdým sen ? -ben severdim maksimilyan'ý. yaþasýn maksimilyan diye baðýrdým sonra ikisi üçünçüye dönmüþ -sen niye düþtün -ben ben þey ben maksimilyan'ým Güzelmiþ. 'Batacaksak hep birlikte batacaðýz' demek ki -------------------- Doðduðum gün yüzüme bakýp gülümseyen melek, seni hiç unutmadým
|
| |
Bu iletiye te?ekk?r edenler: | |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Tarih : 07.12.2019 - 09:45:56 |