Blog Ýstatistikleri
Son 10 Giriþ · Bütün bloglarý ayný yönetim altýnda birleþtir (RSS) |
1:40 daki sahneden itibaren Nereden Çýktý Bu Velet filminde Zeki güzelce bir dayak yemiþ, akabinde kahvehanede adamlarý nasý marizlediðini anlatmaktadýr. Her anlattýðý detayda da can verme tehlikesi yaþadýðý için kahvehane ahalisi... Daha fazlasý...
sdsdds dssdsd sdsd sd Daha fazlasý...
Artýk dýþardan ekmek alamaz oldum.. Kendi yaptýðým yumuþacýk, katkýsýz ekmeklerin tadýný aldým çünkü bir kere.. Ýki günde bir yeni bir ekmek yapýyorum.. Malzemeler: 2 su bardaðý beyaz un 1 su bardaðý tam buðday unu 1 tatlý kaþýðý... Daha fazlasý...
Sonunda benimde bir blogum oldu Bana ve anýlarým net severlere böyle bir imkan tanýndýðý için anilarim.net ailesine çok teþekkür ederim... Güzel ve dostça paylaþýmlar diliyorum. Daha fazlasý...
selam günlükcüðüm ben baya baya ihmal etmiþim seni burda boynunu bükmüþde beklermiþ garibim.. ya günlük bugün mazi sitesine bir kaç konu ekleyim dedim ama olmadý acaip caným sýkýldý. ekleyeceðim fotoðraflarda sorun vardý sanýrým neyse zaten... Daha fazlasý...
Maslahatgüzar Dýþ baðlantýlý blog. Bu bloga bakmanýz sizi bizim sitemizden uzaklaþtýracak. Bloga baktýktan sonra geri tuþu ile sitemize dönebilirsiniz!
hayalperest's dreamcatcher Dýþ baðlantýlý blog. Bu bloga bakmanýz sizi bizim sitemizden uzaklaþtýracak. Bloga baktýktan sonra geri tuþu ile sitemize dönebilirsiniz!
Clown'un Güncesi Dýþ baðlantýlý blog. Bu bloga bakmanýz sizi bizim sitemizden uzaklaþtýracak. Bloga baktýktan sonra geri tuþu ile sitemize dönebilirsiniz!
yorgunkaptan Henüz hiç giriþ yollamadý!
ilker Henüz hiç giriþ yollamadý!
superisi Henüz hiç giriþ yollamadý!
cicos82 Henüz hiç giriþ yollamadý!
mehmet yeloðlu Henüz hiç giriþ yollamadý!
Blog Ýstatistikleri
0 Blogda aktif olan kullanýcý(lar) | |
![]() |
0 Misafir(ler), 0 Üye(ler), 0 Gizli üye(ler)
Cobion.com
|
Blog Ýstatistikleri | |
![]() |
Üyelerimiz þu sayýda blog oluþturdular 16 bloglar Toplam þu kadar giriþimiz var 59 giriþler ve 23 yorumlar En yeni blog "mehmet yeloðlu's Blog" tarafýndan mehmet yeloðlu |
![]() |
Basit Görünüm | Tarih : 17.02.2019 - 12:26:47 |