Samanyolu |
Bölüm Kurallarý
80'ler ve öncesinden aklýnýzda kalan dizileri bu bölümde paylaþabilirsiniz
Güzel Paylaþýmlar
![]() ![]() |
Samanyolu |
![]()
Ýleti
|
|
![]() Grup: Mazi Hocasý
Ýleti: 971
Katýlým: 15.05.2007
Nereden: Istanbul
Üye No: 10
![]() |
arkadalar bu diziyi hatirladinizmi
aydan sener,tolga savaci,yasar alptekin,ve müsfik kenterinde ilk bölümünde oldugu bu dizi harikaydi dizi birbirlerine asik olan 2 teyze çocuklarinin hikayesiydi eski forumda bu dizinin kaydi var bende yazmistimda bir çok arkadas tarafindan mail yagmuruna tutulmustum.tabi sonra silindi.diye yazamamistim neyse dizi zülal ve nejatin iliskilerini anlatiliyor özellikle dizinin ilk iki bölümü harikaydi. özellikle tolga savacinin oynadigi rol cuk oturmustu.1989 yilinda yayinlanmistir arada trt hala verir bu diziyi verirse kesin videoya kaydedecegim söz diziye ayrica yasar alptekin zülalin kocasi namik rolüyle müsfik kenterde deniz kenarinda nejati teselli eden balikci rolüyle renk katmistir. ayrica hatirlayan olacaktir namik yani yasar alptekin daha sonra zülalle evliyken nejatin üvey kizkardesiyle dost hayati yasamistir hatta namikin cebinde kalan yasak askin belgesi mektupu almak gene nejata düsmüstür.. |
| |
Bu iletiye te?ekk?r edenler: | |
![]()
Ýleti
|
|
Grup:
Ýleti: 0
Katýlým: --
Üye No: 0
![]() |
Benim bu diziye dair ilk aklima gelen sahne.. bir tuzluk sahnesidir. Zülal yemek masasinda tuzlugu isteyen Nejat'a tuzlugun basligini gevseterek vermis Nejat'ta bütün tuzu yemegine boca edivermistir. Zülal sen sakrak kahkahalar atarken Nejat'in yüzü gol yemis fener kalecisine dönmüstür.
|
| |
![]()
Ýleti
|
|
![]() Grup: Pre Elit Yazar
Ýleti: 271
Katýlým: 26.07.2007
Nereden: Mersin
Üye No: 323
![]() |
Ortaokul birinci siniftayken izledigim bir diziydi.Özellikle Aydan Sener’in evlendigi
Gün kamerayla yapilan cekimde Nejatin görüntüsü takilip burada agladigi sahne beni etkilemistir.Ayrica Alev Sezer’in seside bu filmin izlenmesinde etkilidir bence (müzikleri kadar) -------------------- 80'LERDE ÇOCUK OLMAK NE GÜZEL
|
| |
![]()
Ýleti
|
|
Grup: Elit Yazar
Ýleti: 680
Katýlým: 20.12.2007
Nereden: Istanbul
Üye No: 1,586
Ruh Halim:
![]() ![]() |
Kerime Nadir'in bir eseri,4 bölümlük bir mini-diziydi.Senaryosu, Mehmet Aydýn'a aitti.
Ayrýca Garo Mafyan'ýn yaptýðý özgün müziði çok güzeldi.Yakýn zamanda TRT 1'de yeniden oynamýþtý. |
| |
![]()
Ýleti
|
|
Grup: Moderatör
Ýleti: 8,152
Katýlým: 20.10.2007
Nereden: kýrklareli
Üye No: 693
Ruh Halim:
![]() ![]() |
bir ara devamýnýnda çekileçeði söylenmiþti.ama emre'ninde dediði gibi kerime nadir'in romanýnýn bir çevrimi olan bu hikayenin devamý nasýl olacaktý orasý muammadýr
![]() sinemamýzdada iki çevrimi vardýr. 1959 yýlý yapýmý olan siyah-beyaz çevrim hasýlat rekorlarý kýrmýþ göksel arsoy'u yýldýz yapmýþtýr Misafirlere Kapalý Link. Linkleri Görebilmek Ýçin Üye Olunuz. 1967 yýlý yapýmý renkli versiyon Misafirlere Kapalý Link. Linkleri Görebilmek Ýçin Üye Olunuz. -------------------- |
| |
![]()
Ýleti
|
|
Grup: Forum Demirbaþý
Ýleti: 3,591
Katýlým: 14.12.2007
Nereden: Ankara
Üye No: 1,499
Ruh Halim:
![]() ![]() |
Hem Hülya Koçyiðit-Ediz Hun ikilisinin rol aldýðý filmi hem de diziyi bütün ayrýntýlarýyla anýmsýyorum.Her ikisinde de ayný þey aklýma takýlmýþtý.Zülal aslýnda teyze oðlunu seviyor muydu? Seviyorsa neden acý çektiriyordu her ikisine de.Aþk bunu mu gerektiriyordu?
-------------------- Uzun yürümelerden Sonra bitkin düþerek Bu bir çocuk oyunu: Ben seni çektim çekerek Þimdi hangi kitaplardan Öðreneceksiniz onu, Gelmiyorsa bazý þeyler Çocukluktan geçerek.. |
| |
![]()
Ýleti
|
|
Grup: Mazi Hocasý
Ýleti: 1,010
Katýlým: 20.12.2008
Nereden: Denizli
Üye No: 4,255
Ruh Halim:
![]() ![]() |
-------------------- Beni Tanýmla Cümleler Ýçinde Kullan,,,,,,,
|
| |
![]()
Ýleti
|
|
![]() Grup: Pre Elit Yazar
Ýleti: 404
Katýlým: 20.02.2014
Üye No: 139,368
![]() |
Nefis bir dizidir . Tabi trt nin yeri doldurulamaz özenli dizilerinden olduðunu belirtmekte fayda vardýr. Her ne kadar kerime nadir romaný uyarlamasý olsa da güzel bir çalýþma bence...
|
| |
![]() ![]() |
Benzer Ba?l?klar
Baþlýk | Yan?tlar | Konuyu Ba?latan | Okunma | Son Faaliyet | |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Alexandre Winter-Oh Lady Mary(Samanyolu) | 0 | alphaville | 1,451 | 16.06.2011 - 23:07:42 G?n: alphaville |
![]() |
Samanyolu | 4 | çalikusu | 2,408 | 19.01.2008 - 21:46:52 G?n: cember |
![]() |
Samanyolu | 1 | T.R.T | 1,419 | 08.01.2008 - 11:50:33 G?n: emrahuytun |
![]() |
Samanyolu | 8 | çember | 2,960 | 29.07.2007 - 19:46:07 G?n: ARUZKOLIK |
![]() |
Basit Görünüm | Tarih : 09.12.2019 - 21:11:04 |