Spencer'ýn Pilotlarý |
Bölüm Kurallarý
80'ler ve öncesinden aklýnýzda kalan dizileri bu bölümde paylaþabilirsiniz
Güzel Paylaþýmlar
![]() ![]() |
Spencer'ýn Pilotlarý |
![]()
Ýleti
|
|
Grup: Üye
Ýleti: 28
Katýlým: 29.01.2008
Nereden: Ankara
Üye No: 2,167
![]() |
Ben televizyonla 1976'da tanistim. "Spencer'in Pilotlari"ni ise 1978-79 gibi izlemistim. Özetle Spencer için çalisan pilotlarin yasadiklari farkli maceralar anlatiliyordu. Yayin gününü cumartesi olarak hatirliyorum ama çok emin degilim. Orta derecede ilgimi çeken bir diziydi. Orijinal ismi hâlâ aklimda: "Spencer's Pilots". Dizinin sadece
Misafirlere Kapalý Link. Linkleri Görebilmek Ýçin Üye Olunuz. bulabildim...
|
| |
Bu iletiye te?ekk?r edenler: | |
![]()
Ýleti
|
|
Grup: Moderatör
Ýleti: 2,400
Katýlým: 22.11.2007
Nereden: Ýstanbul
Üye No: 1,180
Ruh Halim:
![]() ![]() |
Spencer'ýn Pilotlarý'nda oynayan bir aktör, daha önce 1976'da TRT'de yayýnlanan genç Doktorlar" dizisinde de oynamýþtý,
o aktör Christopher Stone imiþ. Spencer'ýn Pilotlarý ilk kez 1977 Ekim yeni yayýn döneminde yayýnlanmýþ; yani 1978'in kýþýnda da devam etmiþ olabilir. ![]() |
| |
![]()
Ýleti
|
|
![]() Grup: Üye
Ýleti: 77
Katýlým: 24.12.2007
Nereden: Ýstanbul
Üye No: 1,651
![]() |
Cumartesi günleri akþama doðru yayýnlandýðýný hatýrlýyorum. Film devam ederken hava kararýyordu çünkü. Spencer'in sarý býyýklarý ve filmin ismi dýþýnda baþka bir þey aklýmda kalmamýþ. Ýntrosunu bile unutmuþum.
|
| |
![]()
Ýleti
|
|
![]() Grup: Üye
Ýleti: 10
Katýlým: 05.01.2013
Üye No: 139,135
![]() |
Evet uçak meraklýs olduðum için ben deizlerdim bu diziyi..
Bir sahnesini hatýrlýyorum Bir fabrika bacasý gibi yüksek bir yerde bomba vardý Elelmnalrdan biri belinden bir halatla helikoptere baðlanmýþ ve ordan alýp ötürmekteydi bir yandan da piloto baðýrýyordu .. SARSAMA CASE!! |
| |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Tarih : 09.12.2019 - 21:11:17 |